Over Mijn Gezonde Hond

Vanaf het moment dat wij Rover ophaalden, zijn we helemaal weg van honden. En dan toch wel in het bijzonder onze Rover!

Onze stoere herder vindt zichzelf de koning van alle honden en is zeer nieuwsgierig en speels. Het is een ontzettend lieve hond, die niet zo veel aandacht kreeg bij zijn vorige baasje.

Rover is altijd verdrietig als we weg gaan en zo blij als een banaan als we weer thuis komen.

We hebben het onze missie gemaakt om hem zo blij en gezond als mogelijk te maken en houden.

Onze overtuiging is dat als je een hond neemt, je er namelijk voor 110% voor moet gaan.

Hondengek

Toen Rover onderdeel uit ging maken van ons gezin, hebben we natuurlijk een heleboel spulletjes gekocht. Een riem, een etens- en drinkbak, een mand, speeltjes, noem maar op.

Ook de spulletjes die ik ging kopen hadden ineens iets met honden te maken. Een shirt met een hond erop. Een telefoonhoesje met hondenpootjes. Nepnagels met het silhouet van een hond (echt waar!), je kunt het zo gek niet bedenken.

Mijn man verklaarde me voor gek, ondanks dat hij zelf minstens zo veel van Rover houdt als ik, maar ik was helemaal honden-gek geworden.

Dat was het punt toen het idee werd geboren om een website te beginnen waar andere hondenliefhebbers zoals wij leuke spulletjes kunnen kopen. Spulletjes waar je hond wat aan heeft, maar jij zelf ook!

Eerlijke prijzen

We zijn constant op zoek naar nieuwe, betaalbare producten die bijdragen aan een vrolijke hond en een vrolijk baasje. We hebben ervoor gekozen de producten direct vanuit de leverancier bij jou thuis te laten bezorgen. We kunnen op deze manier besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en jou een eerlijke prijs bieden.

Fijn dat je even de tijd genomen hebt om ons te leren kennen en ik wens je veel shopplezier!

Liefs en tot snel,

Isabella van Mijn Gezonde Hond