KONG hondentraining en speelgoed

DE KRACHT VAN KONG

Hoewel Kong een merk is, denken de meeste mensen meteen aan het ronde, kegelvormige kauwspeeltje met de kenmerkend rode kleur.

Naast dat het gewoon een leuk speeltje is voor je hond, kun je het gedrag van je hond er ook mee verbeteren. Je hond heeft namelijk plezier en krijgt een beloning voor zijn inspanningen. Je plaatst brokjes, hondenvoer, of speciaal daarvoor bedoelde Easy Treats van Kong in het speeltje. Vervolgens zal jouw hond flink zijn best moeten doen om zijn traktatie eruit te kunnen halen.

De Kong staat wereldwijd hoog aangeschreven door dierenartsen, trainers en hondenliefhebbers. Het internet staat vol met manieren om de Kong zo effectief mogelijk in te zetten.

Versies

De rode versie is behoorlijk stevig en voor de gemiddelde hond goed genoeg. Is je hond een echte bijter of wat groter, kies dan voor de zwarte, Kong Extreme. Die wordt bijvoorbeeld ook door politie, anti-drugsteams en militaire K-9 teams, verdedigingshonden en competitietrainers en vele anderen gebruikt en is echt niet kapot te krijgen.

Voor de wat oudere honden is er de paarse versie, de Kong Senior.

Welke Kong is goed voor jouw hond

Maat Rode Kong (Classic) Zwarte Kong (Bijters) Paarse Kong (Senior)
XS t/m 2 kilo
S t/m 9 kilo t/m 10 kilo t/m 9 kilo
M 7 - 16 kilo 5 - 15 kilo 7 - 16 kilo
L 13 - 30 kilo
13 - 30 kilo
XXL
38+ kilo

Twijfel je tussen 2 maten? Neem dan de grootste!

Bekijk alle KONG producten