BARFmenu®

BARF staat voor Bones And Raw Food.

BARFmenu is gebaseerd op het BARF-principe. Steeds vaker wil men de hond of kat laten “barfen”, maar men heeft er of niet voldoende tijd voor, of de huisgenoten vinden het maar niets die karkassen en organen in de koelkast.

De oplossing.... BARFmenu!

BARFmenu bestaat uit een basis- en een *Premium* assortiment. Het basis assortiment is volledig diervoeder, het *premium* assortiment is aanvullend diervoeder. Het *Premium* assortiment bevat géén kip en géén rund!

BARFmenu bevat :

  • Vers vlees (55-60%), verse organen (20-25%), verse vleesbotten (20-25%) en dierlijke vezels van superieure kwaliteit in de juiste verhoudingen.
  • Geen rijst of granen - dus glutenvrij!
  • Géén geur-, kleur-, smaakstoffen en/of conserveringsmiddelen.
  • Geen groenten. De meningen over het al dan niet geven van groenten zijn verdeeld.
    Mocht men toch groenten willen geven, dan is BARFmenu - Groentemix de oplossing! Een groot voordeel van het feit dat wij geen rijst en groenten in BARFmenu gebruiken is dat honden en katten met diabetes alle smaken kunnen eten (Uiteraard uitgezonderd de Groentemix!).
  • Alle smaken BARFmenu voor de kat in 250 gram, zijn ook prima geschikt voor kittens, puppy’s, kleine hondenrassen en fretten.

De filosofie achter BARFmenu is dat men “compleet” voert, als men verschillende smaken afwisselend aanbiedt. Drie á vier smaken in een tijdsbestek van circa vier weken (Denk aan de schijf van vijf voor
mensen, alles valt of staat bij afwisseling!).

Hoeveel voeren?

Voor de hond is dit circa 25 gram per kilo lichaamsgewicht per dag.
Voor de kat is dit circa 35 gram per kilo lichaamsgewicht per dag.

Puppy’s

Voor kittens is dit circa 70 gram per kilo lichaamsgewicht per dag van wat uw kitten nu weegt. Voor jonge honden tot 8 maanden geldt circa 50 gram per kilo lichaamsgewicht per dag van wat uwpup nu weegt.

Met BARFmenu houden we de natuur in ere en is de acceptatiegraad bij zowel hond, kat als fret bijzonder hoog.